måndag 30 augusti 2010

underbar dag

åh vilken underbar dag vi hade igår när ellen döptes. allt gick hur bra som helst och ellen var en solstråle hela dagen. massa underbara människor och hiiiimla massa fina presenter. vi var så galet nöjda igår när vi åkte hem till uppsala på kvällen. tack alla fina som var där och TACKTACKTACK till alla som hjälpte till med allt runtomkring. bakning, dukning, diskning och ja... allt! :)

idag har vi kaos i lägenheten. vi har inte plats för alla dessa prylar.. och vi som ska sterilisera lägenheten till torsdag när dom kommer och ska fota den. ja. dessvärre blir det till att gå ner med det i källaren. men snart.. då har vi hur mkt plats som helst. åhh.. kul :) men innan dess lär vi fixa o trixa här hemma och hålla tummar på en stor vinst :)

nu har även sandra, matte och alvar invaderat stan. hääärligt. i lördags kväll var dom här och käkade. knasigt att dom bara kan komma över och äta en bit mat och sen åka hem igen, men mycket kul såklart! :)

nej. göra vettigare saker :)

tjo!

1 kommentar:

  1. Ja det var en fin dag,Ellen visade sina bästa sidor och fick mormor att gråta en skvätt.Det kom en tår när pappa Jonas sjöng så fint också.Vi ses hos kusin Alvar.Härligt!!! Kram på er.

    SvaraRadera