onsdag 14 april 2010

pollenjävel

ja. idag känner ja verkligen att pollenhelvete is here. ont i huvudet och tjock i hals.. sen är ja jävulsk trött också, men de kan bero på ellen. ingen bra natt inatt. hon har nog haft ont i magen tror ja.. ligger o stånkar o har sig och låter verkligen skithögt. hon gråter inte. men låter. ja kan ju absolut inte sova, men de kan jonas. är avundsjuk på det. så dagen idag har gått åt till att föröska sova ikapp litegrann. fyy. vill ju inget hellre än att gå ut egentligen. men nej. ja orkar inte. har dessutom hunnit med dammsugning o jonas har tvättat. de behövdes de med.
nu tog jonas med sig pellan till jobbet o har konferens. ja sov en stund men kan liksom inte komma till ro heller. konstigt att inte ha mina två favoriter hemma. verkligen konstigt. men de är bara o vänja sig att inte ha jonas hemma. han börjar jobba på fredag igen.. :( har varit tre helt underbara veckor. älskar han så in i norden :) men jag får äran att vara med på mammafika i sala på fredag med massa härliga tjejer, så ja ska inte klaga ja inte. :) sen är de ju helg igen och på lördag ska vi steka i solen på tegelvallen när heby har seriepremiär.

igår va det middag hemma hos madde med alla tjejer. tror vi var nio stycken + två bebbar. mysigt! detta ska även ske varannan tisdag framöver hemma hos olika. en jäkla bra idé. en annan mkt bra idé är även att vi ska anmäla ett lag o ta oss igenom vårruset. även detta låter ju hur mysigt som helst och även gott eftersom man får sig en finfin picknickkorg när man kommer i mål :)

ja de va väl de.

1 kommentar:

  1. Det kommer bli mkt häng för Ellen o Nils framöver, mysigt!! Han skulle dock vilja se na vaken lite mer har han muttrat över ;)
    Ses i morrrrrn! 10.00! :)

    SvaraRadera