måndag 28 juni 2010

värme

vämeböljan är här och det brukar man ju vara galet glad för. speciellt när man är "ledig". men icke. ellen är en svettlobba. herregud vad hon svettas. stackarn. idag är det vi som håller oss inne och håller alla dörrar stängda o persienner nere. kul va?

midsommarafton var en lyckad kväll. claes har fyllt 30 och han ställde till med fest. skitgod mat och roliga lekar. ellen sov i vagnen hela kvällen. skönt! lördagen var vi på tegelvallen där det picknickades och vissa spelade brännboll. mysigt! sedan åkte vi till leif där jonas drog ihop till fest. jag o ellen åkte sen till sala och sov medan alla andra partajade i parken.

gårdagen va väl en sådär dag. eller. ja. helt okej men ändå inte. vi åkte hemåt och var sedan bara hemma. grillade god mat, men det var väl de...

imorgon kan bli en jobbig dag. ellen ska få sprutor. tur jonas tagit ledigt.

just precis nu skulle jag vilja ha en altan där ja kunde sätta mig medan ellen sover. och även ha ellen på när hon är vaken. på balkongen är de ju åttahundragrader när solen ligger på. projekt 2011 blir nog att hitta ett större place med altan, det skulle vara åt de!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar